Social media marketing

Verhoog de je online reputatie

Social media expert

Mikado is een expert op het gebied van professionele social media marketing met een focus op het indruk maken op de bezoeker. Of je nu op zoek bent naar het vergroten van je bereik op social media of miljoenen mensen wil bereiken via social media advertising, Mikado helpt jou met het bereiken van jouw social media doelen.

Een website ontwikkeld door Mikado:

Geen zin om te lezeN?

ALLES OVER SOCIAL MEDIA IN 3 MINUTEN

Video afspelen

Bespaar dure kosten

Ben je het zat om duizenden euro’s per maand kwijt te raken aan social media marketing campagnes die niet of nauwelijks winstgevend zijn? Dan raden wij je aan om direct te stoppen met je campagne en op zoek te gaan naar een professioneel marketing bureau. Een winstgevende marketing campagne vereist een strategische planning, professionele en unieke content, uitgebreide doelgroep onderzoeken, budget optimalisatie etc.

Onze marketing experts weten precies wat ervoor nodig is om de beste resultaten te behalen uit je marketing budget. En of dit nu gaat om het aantrekken van leads, klanten of het verbeteren van je klantenservice, onze bewezen marketing strategieën werken, ook voor jouw bedrijf

tijdelijk

10% korting

OP ALLE OFFERTES

WEBDESIGN | SEO | ONLINE MARKETING

Jouw digitale partner

Wil jij ontdekken wat een succesvolle social media marketing campagne daadwerkelijk inhoudt? Hoe je jouw advertentie budget optimaal kan benutten? Kies dan voor een professioneel online marketing bureau zoals Mikado. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers ervoor om social media uit te besteden aan Mikado. Met als resultaat een fantastische ROI (Return of Interest), tienduizenden nieuwe volgers en potentiële klanten. En geen zorgen, het maakt niet uit in welke branche je actief bent, onze marketing professionals staan voor je klaar.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

ONTVANG GRATIS EN PERSOONLIJK ADVIES VAN ONZE SEO SPECIALISTEN
[NEXForms id="1"]
Mikado webdesign
Onze websites scoren hoger in GOOGLE

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde SEO technieken en algoritmes tijdens het ontwikkelen van onze professionele websites. Hierdoor stijgen de websites van onze klanten sneller in de zoekmachines dan een normale website.

Kan je het je nog herinneren? Een gekrompen versie van een desktop website op je telefoon, waar je moet inzoomen om daadwerkelijk iets te kunnen zien? Het was waarschijnlijk niet je gemakkelijkste online ervaring. En precies om deze reden heeft Google in 2015 besloten om websites met een responsive ontwerp voorrang te geven in de zoekresultaten. Deze verandering wordt ook wel de “Mobilegeddon” genoemd.

Iedere website heeft bezoekers nodig, en het liefst zo veel mogelijk. Veel ondernemers kiezen ervoor om direct met een dure marketing campagne te starten. Maar wat heb je aan al deze bezoekers wanneer je deze niet succesvol weet te converteren naar betalende klanten? Als ondernemer wil je dat potentiële klanten jouw website bezoeken en vervolgens overgaan tot actie. Deze techniek wordt ook wel conversieoptimalisatie genoemd.

Alle door Mikado ontwikkelde websites en webshops worden geleverd met een gebruiksvriendelijke CMS zoals WordPress of Umbraco. Hierdoor kun jij als website eigenaar zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken of andere aanpassingen maken aan je website. Uiteraard ontvang je van ons een uitgebreide instructie en kun je ons altijd vragen om hulp.

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen webshop te lanceren? Producten te verkopen aan heel Nederland of misschien wel aan heel de wereld? Geen zorgen! Mikado is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele webshops met de focus op conversieoptimalisatie. Onze experts weten precies wat ervoor nodig is om jouw webshop tot een groots succes te brengen.