Professionele website laten maken

Is jouw website al winstgevend?

Tijd voor meer winst?

Jouw website moet winst maken, en het liefst zo veel mogelijk. Zie het als een werknemer die je 24 uur per dag kan inzetten met als belangrijkste doel: nieuwe klanten vinden voor jouw bedrijf. Maar, hoe zorg je ervoor dat jouw website dagelijks nieuwe bezoekers aantrekt? En hoe zet je deze vervolgens om in betalende klanten?

Een website ontwikkeld door Mikado:

Geen zin om te lezeN?

ALLES OVER WEBDESIGN IN 3 MINUTEN

Video afspelen

Direct meer omzet

In de huidige digitale wereld is je website vaak het eerste wat jouw potentiële klanten te zien krijgen. Je website heeft dus een enorme impact op de online (en offline) reputatie van jouw bedrijf of merk.
Een professioneel ontwikkelde website is niet alleen optimaal ingericht voor de bezoeker, maar ook voor alle verschillende zoekmachines, browsers en mobiele apparaten.

Dit is waarom steeds meer ondernemers ervoor kiezen om te investeren in een professionele website ontwikkeld door Mikado. Onze webdesigners en developers weten precies wat ervoor nodig is om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten.

tijdelijk

10% korting

OP ALLE OFFERTES

WEBDESIGN | SEO | ONLINE MARKETING

Jouw digitale partner

Mikado is een van de meest ervaren en gespecialiseerde webdesign bureaus van dit moment. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches is ons team in staat een strategisch plan te ontwerpen om de doelen te behalen die jij als ondernemer wil behalen.

En met dit soort resultaten bereiken onze klanten niet alleen de kwartaal en jaardoelstellingen, maar zijn ze in staat om het team uit te breiden, nieuwe locaties te openen en nieuwe producten te lanceren.

GRATIS WEBSITE ANALYSE

ONTVANG GRATIS EN PERSOONLIJK ADVIES VAN ONZE SEO SPECIALISTEN
[NEXForms id="1"]
Mikado webdesign
Onze websites scoren hoger in GOOGLE

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde SEO technieken en algoritmes tijdens het ontwikkelen van onze professionele websites. Hierdoor stijgen de websites van onze klanten sneller in de zoekmachines dan een normale website.

Kan je het je nog herinneren? Een gekrompen versie van een desktop website op je telefoon, waar je moet inzoomen om daadwerkelijk iets te kunnen zien? Het was waarschijnlijk niet je gemakkelijkste online ervaring. En precies om deze reden heeft Google in 2015 besloten om websites met een responsive ontwerp voorrang te geven in de zoekresultaten. Deze verandering wordt ook wel de “Mobilegeddon” genoemd.

Iedere website heeft bezoekers nodig, en het liefst zo veel mogelijk. Veel ondernemers kiezen ervoor om direct met een dure marketing campagne te starten. Maar wat heb je aan al deze bezoekers wanneer je deze niet succesvol weet te converteren naar betalende klanten? Als ondernemer wil je dat potentiële klanten jouw website bezoeken en vervolgens overgaan tot actie. Deze techniek wordt ook wel conversieoptimalisatie genoemd.

Alle door Mikado ontwikkelde websites en webshops worden geleverd met een gebruiksvriendelijke CMS zoals WordPress of Umbraco. Hierdoor kun jij als website eigenaar zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken of andere aanpassingen maken aan je website. Uiteraard ontvang je van ons een uitgebreide instructie en kun je ons altijd vragen om hulp.

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen webshop te lanceren? Producten te verkopen aan heel Nederland of misschien wel aan heel de wereld? Geen zorgen! Mikado is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele webshops met de focus op conversieoptimalisatie. Onze experts weten precies wat ervoor nodig is om jouw webshop tot een groots succes te brengen.